IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I BUDŽETA

U ovom doba intenzivnih i stalnih promjena uspješno poslovati je izuzetno zahtjevno.

Sagledavanje dodatnih opcija za opstanak i razvoj su nužne kao i uključivanje sve više znanja i ideja u poslovanju.

Naš tim može ponuditi izradu poslovnih planova i budžeta u kojem se može razmotriti cjelokupno poslovanje i unaprijed detektirati prostori za unapređenjem i praćenjem realizacije.

Osnova svakog uspješnog poslovanja jest imati jasne i mjerljive ciljeve. Proces kojim se do toga dolazi predstavlja koncept strateškog planiranja. 

Izradom planova i budžeta postavljamo osnove za kontrolu i procjenu rada te na taj način osiguravamo mogućnost praćenja i mjerenja uspješnosti poslovanja.

U slučaju da ne planiramo svoje poslovanje i pratimo odstupanja od plana može nam biti onemogućena pravovremena detekcija razvoja neželjenih događaja koje možda možemo riješiti relativno lagano promjenama u vlastitom poslovanju. Od iznimne je važnosti pratiti svaki ključni korak u poslovanju poduzeća, „osjetiti“ kada je potrebno uvesti promjene i kada je potrebno prilagoditi se novonastaloj situaciji.

Ostvariti vrhunske rezultate uzimajući sve ključne faktore u obzir može predstavljati težak izazov za pojedince u poslovnome svijetu, posebice u tempu koji nameće suvremeno poslovno okruženje. Jednostavno ne stignemo se baviti sa svim aspektima poslovanja a i ne moramo nužno imati ekspertizu za sve vidove poslovanja. Smatrate li da Vaše poduzeće posjeduje potencijal za rast i poboljšanje, prepustite stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom da Vam pomognu u tom pothvatu.

Obratite nam se s punim povjerenjem! Za detaljnije informacije o našim uslugama kontaktirajte nas na email info@psprimorac.hr ili telefon 01/5813 747

TELEFON

+385 1 5813 747
+385 1 5813 746

E-MAIL

info@psprimorac.hr

ADRESA

Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000, Zagreb

O NAMA

Naziv: Poslovno savjetovanje Primorac d.o.o.
MBS: 081167113
OIB: 24351730256
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
Direktor:
Bariša Primorac

KONTAKTIRAJTE NAS

E-mail:

info@psprimorac.hr

Telefon:

+385 1 5813 747
+385 1 5813 746

Sjedište/adresa:

Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000, Zagreb

BRZI KONTAKT